Vers vlees
Goed vlees haalt u bij onze slagers
Onze boeren en slagers zorgen er samen voor dat het pure vlees uit de Peel op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot karakteristieke producten. Ze werken allemaal hard, maar verliezen daarbij de aandacht voor het dier en het product niet uit het oog.
Onze slagers verwerken het Ruyghveen vlees van varkens uit de Peel tot heerlijke verse Ruyghveen producten zoals schnitzels, gehakt, karbonade, poulet en speklappen. Het verse vlees dat u in de vitrines ziet liggen is afkomstig van boeren uit onze regio, geslacht op kleinschalige wijze en bij onze slagers in eigen huis verwerkt. Van dit vlees kunnen onze slagers de kwaliteit bewaken. Ook vertellen ze u graag wat de afkomst is. Het verse vlees van Ruyghveen heeft Peelkarakter, smaak én een verhaal.
Wij beloven met trots Ruyghveen, vlees met Peelkarakter. Want een harde werker die na een lange dag voldaan op de bank ploft, moet kunnen genieten van de stevige ‘boerensmaak’ van vroeger.
Op de Peel gaan wij voor 'low and slow'
De Peel bewijst dat rustig en ruig, pracht en puurheid heel goed samengaan. Een stukje Nederland met een woeste, maar prachtige authentieke aanblik. Een karakteristiek, rauw gebied in een eerlijke en pure omgeving. Van de lage veenvlaktes tot aan de uitgestrekte heidevelden - op de Peel gaan wij voor Low and Slow!
Voor de barbecue-liefhebber hebben wij een mooi assortiment ‘groot vlees’. Deze indrukwekkende stukken vlees lenen zich perfect voor low-and-slow bereiding! Een indrukwekkende ‘Pork Tomahawk’? Malse pulled pork van de ‘Boston Butt’? Of samen genieten van een Italiaanse buikspek rollade ‘Porchetta’?
Vraag uw Ruyghveen slager naar de mogelijkheden. Met hun vakkennis helpen zij u graag verder met de juiste uitsnede op maat.


Vlees waar wij



RUYGHVEEN PORK TOMAHAWK
Dit indrukwekkende stuk vlees wordt gesneden van de heerlijk malse karbonade en is een echte eye-catcher voor op tafel!


RUYGHVEEN Porchetta
Regelrecht uit Italië! Porchetta is een botermalse rollade van buikspek. De Porchetta is perfect voor op de barbecue, maar ook lekker uit de oven. Varieer met verschillende kruiden en verras je tafelgenoten!


RUYGHVEEN PORK roast rack
Voor de echte vleesliefhebber! Een mooie Pork Roast Rack uit de Peel heeft niet veel woorden nodig om indruk te maken. Perfect voor op een goed gevulde tafel.


RUYGHVEEN Porcureur
Een mooi stuk varkensnek, ideaal voor het bereiden van malse Pulled Pork. Bereid met rust en aandacht. Ideaal voor op de barbecue, maar ook mogelijk te bereiden in de oven. Het vlees valt zo uit elkaar!


RUYGHVEEN Buikspek
Een van de beste stukken van het varken! Smelt weg bij de gedachte aan een sappig stuk buikspek. Neem de tijd voor low and slow garing. Een echte topper!


RUYGHVEEN Boston Butt
Een bijzonder stuk vlees van de schouder en nek van het varken. De Boston Butt leent zich perfect voor een langzame garing. Het lange wachten wordt zeker beloond! Met dit stuk vlees, razend populair in Amerika, maak je de lekkerste Pulled Pork.
Bij de borrel

Kwaliteit van onze worstmakers op jouw borrelplank. Zet je tanden in een goed product, en deel ons verhaal met jouw vrienden.
recepten
& inspiratie

Met 'Ruyghveen, vlees met peelkarakter' verwen jij jouw gasten en tafelgenoten. Wij geven je inspiratie voor een heerlijke avondmaaltijd of goed gevulde borrelplank. Laat je verrassen door onze heerlijke recepten!
Verkrijgbaarheid

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.