Verkrijgbaarheid

Onze verkooppunten, Ambacht & versspeciaalzaken

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen. Ze gaan heel ver om u te laten genieten van de lekkerste varkenshaasjes, biefstukken of schnitzels. “We zitten in principe immers elke dag bij u aan de eettafel”.

De slagers vertellen u vol passie over het verhaal achter Ruyghveen en verkopen u met trots een prachtig stuk vlees. Vlees waarvan ze de kwaliteit kunnen bewaken en waarvan ze u kunnen vertellen wat de afkomst is. Vlees dat smaak én een verhaal heeft. Vlees waarvan u optimaal zult genieten.

Path 32
Foto_Verkrijgbaarheid_2

Je vindt ze hier

bij de borrel

Foto_bijdeborrel

Kwaliteit van onze worstmakers op jouw borrelplank. Zet je tanden in een goed product, en deel ons verhaal met jouw vrienden.

vers vlees

Foto_versvlees

Onze boeren en slagers zorgen er samen voor dat het pure vlees uit de Peel op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot karakteristieke producten. Ze werken allemaal hard, maar verliezen daarbij de aandacht voor het dier en het product niet uit het oog.

Onze worstmakers

Foto_onzeworstmakers

Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. 'Gewoon goed', zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.