Slagers ambacht
Alles voor op uw borrelplank,
vers uit onze worstmakerij
Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. “Gewoon goed” zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.
Een goed product komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daar is een gedegen basis voor nodig; vakkennis, ervaring, verstand van smaak, aandacht voor een goed product en kwaliteitsvlees in de basis.
Een knakworst die knakt. Een gehaktballetje dat lekker hapt, een worst met een de krachtige grillsmaak van vroeger. Dat krijg je als je bij onze vakmensen op de borrel komt, en dát is wat wij graag delen met onze omgeving. Vlees met Peelkarakter is niet zomaar lekker, maar écht lekker.


Kwaliteit van onze worstmakers

Peelknakkers
Voor
de echte
liefhebber!
Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.
Voor
de echte
liefhebber!
Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.

Rookworst

Braadworst
Voor
de echte
liefhebber!
Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.
Voor
de echte
liefhebber!
Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.

Barbecueworst

pate
Voor
de echte
liefhebber!
Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.
Onze
worstmakerij

Ruig, ongerept en karakteristiek; dat is de Peel. Een authentiek natuurgebied waar vroeger hard werd gewerkt en u tegenwoordig geniet van uw rust.
Recepten

Bij ‘Groot vlees’ draait het om rust en aandacht, maar vooral ook samen delen en genieten met je vrienden. Vlees met een woest karakter!
Ruyghveen
verkooppunten

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.