Samenwerken

Verkooppunt worden

Wilt u ook werken met Ruyghveen, vlees met peelkarakter? En een smakelijk ambachtsassortiment met een duidelijk verhaal aanbieden aan uw klanten? Onze producten zijn verkrijgbaar voor ambachtelijke slagers en versspeciaalzaken.

Wilt u graag meer weten over Ruyghveen, onze producten en de verkoop ervan?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Foto_borrelen

Samenwerking is waar wij voor staan.

Foto_Verkrijgbaarheid_2

geschenkpakketten
met Ruyghveen producten?

Met de ambachtelijke producten van onze worstmakers maakt u al snel een bijzonder geschenkpakket. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Onze worstmakers

Foto_onzeworstmakers

Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. 'Gewoon goed', zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.

vlees met
peelkarakter

Foto_vleesmetpeelkarakter_2

Als Ruyghveen geloven wij in het optimaal genieten van een heerlijk stuk vlees uit de Peel. Wij garanderen smaak en kwaliteit, omdat wij als lokale en gepassioneerde slager, slachter en veehouders verbindingen leggen en nauw samenwerken.

peelverhalen

SKOO20160429-4356

Ruig, ongerept en karakteristiek; dat is de Peel. Een authentiek natuurgebied waar vroeger hard werd gewerkt en u tegenwoordig geniet van uw rust.