Onze worstmakers
Ambacht uit onze worstmakerij
Wij garanderen smaak en kwaliteit, omdat wij als lokale en gepassioneerde slager, slachter en
veehouders verbindingen leggen en nauw samenwerken. Wij beloven met trots Ruyghveen,
vlees met peelkarakter!
Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. “Gewoon goed” zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.
Voor het maken van een goed product is een gedegen basis nodig; vakkennis, ervaring, verstand van smaak, aandacht voor een goed product en kwaliteitsvlees in de basis.
Een knakworst die knakt. Een gehaktballetje dat lekker hapt, een worst met een de krachtige grillsmaak van vroeger. Dat krijg je als je bij onze vakmensen op de borrel komt, en dát is wat wij graag delen met onze omgeving. Vlees met Peelkarakter is niet zomaar lekker, maar écht lekker.










vlees met
peelkarakter

Als Ruyghveen geloven wij in het optimaal genieten van een heerlijk stuk vlees uit de Peel. Wij garanderen smaak en kwaliteit, omdat wij als lokale en gepassioneerde slager, slachter en veehouders verbindingen leggen en nauw samenwerken.
Bij de borrel

Kwaliteit van onze worstmakers op jouw borrelplank. Zet je tanden in een goed product, en deel ons verhaal met jouw vrienden.
verkrijgbaarheid

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.