Onze slager

Als je niet weet waar je vlees vandaan komt, dan kunt je nooit een constante kwaliteit garanderen.

Onze slagers zijn geen gewone slagers. Van kinds af aan kregen ze het slagerswereldje mee en ze weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen. Ze gaan heel ver om u te laten genieten van de lekkerste varkenshaasjes, schnitzels of hamlappen. “We zitten in principe immers elke dag bij u aan de eettafel”.

Wanneer onze slagers beginnen te vertellen over het vlees van Ruyghveen, is de passie van hun gezichten af te lezen. Ze willen niets liever dan constant dezelfde kwaliteit garanderen, alles om u als klant vertrouwen te geven in het vlees. Maar, “als je niet weet waar je vlees vandaan komt, dan kun je dat nooit verwezenlijken”. En dus werd de samenwerking gezocht met regionale varkenshouders. Ruyghveen was het resultaat. Vlees met een uitstekende kwaliteit, lekkere smaak, mooie kleur en goede houdbaarheid. Producten afkomstig van de boeren in onze regio, geslacht op kleinschalige wijze en in eigen huis verwerkt tot het vlees wat u in de vitrines ziet liggen. De slagers vertellen u vol passie over het verhaal achter Ruyghveen en verkopen u met trots een prachtig stuk vlees. Vlees waarvan ze de kwaliteit kunnen bewaken en waarvan ze u kunnen vertellen wat de afkomst is. Vlees dat smaak én een verhaal heeft. Vlees waarvan u optimaal zult genieten.

Onze slagers zijn het gezicht van Ruyghveen en daarom stellen wij ze graag aan u voor: