Wrap met braadworst

Ingredienten

Voor zes stuks:
- 6 middelgrote wraps
- 270 gram Ruyghveen braadworst (eventueel gekruid)
- 2 sjalotjes
- 200 gram paddenstoelen
- Verse peterselie
- 1 paprika
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 100 ml tomatenblokjes of 1 verse tomaat in blokjes gesneden
- Snuf paprikapoeder
- Handje geraspte kaas
- Prikkers

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snipper de sjalotjes en fruit aan in een pan
- Verwijder het velletje van de worst en voeg het vlees toe aan de pan en rul dit bruin. 
- Voeg de paprika (in blokjes gesneden) en de champignons (in plakjes gesneden) toe en bak even mee.
- Breng op smaak met peterselie, paprikapoeder, peper en zout. 
- Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes toe en laat een paar minuten pruttelen. 
- Doe wat van het mengsel op een wrap, rol deze op en zet vast met een prikkertje. 
- Herhaal dit voor alle wraps en leg ze in een ovenschaal. 
- Bestrooi met kaas en bak 20 minuten in de oven. 

Bron: https://www.leukerecepten.nl/recepten/wrap-met-braadworst-uit-de-oven/