Varkensvlees met paprikasaus

Ingredienten

Voor vier personen: 

350 gram varkenspoulet
- 50 gram margarine
- 1 ui, in halve ringen gesneden
- 1 rode paprika, in reepjes gesneden
- 1 teentje knoflook, in plakjes gesneden
- 1,5 eetlepel paprikapoeder
- 125 ml crème fraîche
- 1 el bloem
- 2 tot 3 dl groentebouillon
- peper en zout

Bereidingswijze

Braad de varkenspoulet aan in de margarine en voeg vervolgens de ui, paprika en knoflook toe. Fruit dit aan en voeg het paprikapoeder toe. Maak even goed warm en voeg dan de bloem toe. Verwarm weer door zodat ook de bloem gaar wordt. Doe vervolgens de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat even zachtjes doorkoken. Roer op het laatst de crème fraîche er doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Serveren met rijst en eventueel een frisse salade.

Bron: http://www.mytastenld.com/click/index/58751822/hetetenisklaar.wordpress.com