Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok
Ingredienten
Voor vier personen:- 400 g Ruyghveen biefstuk (in reepjes gesneden)
- ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise)
- 3 eetlepels olie
- 1 middelgrote ui (in partjes)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 bakje minimaïs (á 125 g, in de lengte in vieren gesneden)
- 1 rode paprika (in kleine blokjes)
- 150 g peultjes
- 2 dl kokosmelk
- warme schaal
Bereidingswijze
- Roer in een kom de currypasta en 1 eetlepel olie door elkaar. Schep de biefstukreepjes door het currymengsel.
- Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui, knoflook en mini maïs ca. 2 minuten. Voeg de paprika en peultjes aan het uienmengsel toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee.
- Schep de groenten uit de wok op een warme schaal. Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de biefstukreepjes ca. 2 minuten.
- Schep de biefstuk uit de wok op de groente. Verwarm de kokosmelk in de wok en schenk deze over het roerbakgerecht.