Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

Ingredienten

Voor vier personen:

  • 400 g Ruyghveen biefstuk (in reepjes gesneden)
  • ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise)
  • 3 eetlepels olie
  • 1 middelgrote ui (in partjes)
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 1 bakje minimaïs (á 125 g, in de lengte in vieren gesneden)
  • 1 rode paprika (in kleine blokjes)
  • 150 g peultjes
  • 2 dl kokosmelk
  • warme schaal

Bereidingswijze

  1. Roer in een kom de currypasta en 1 eetlepel olie door elkaar. Schep de biefstukreepjes door het currymengsel.
  2. Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui, knoflook en mini maïs ca. 2 minuten. Voeg de paprika en peultjes aan het uienmengsel toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee.
  3. Schep de groenten uit de wok op een warme schaal. Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de biefstukreepjes ca. 2 minuten.
  4. Schep de biefstuk uit de wok op de groente. Verwarm de kokosmelk in de wok en schenk deze over het roerbakgerecht.
Bron