Tartaar met een spaghettitorentje

Ingredienten

Voor vier personen:

  • 1 Ruyghveen tartaar
  • 1 tomaat
  • 2 worteltjes
  • 1 theelepel margarine (plantaardige)
  • 35 g spaghetti
  • 1 eetlepel doperwten (diepvries)
  • een scheutje kookvocht
  • staafmixer

Bereidingswijze

  1. Ontvel de tomaat, snijd het vruchtvlees in vieren en verwijder de zaadjes. Maak de worteltjes schoon en snijd deze in plakjes.
  2. Verhit in een koekenpan de margarine en bak hierin het tartaartje in 4-5 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
  3. Kook intussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Kook de worteltjes en de erwtjes de laatste 5 minuten met de spaghetti mee. Voeg de tomaat de laatste minuut toe.
  4. Giet de spaghetti met groente af. 
  5. Schep de spaghetti met groente op het bord en leg het vlees bovenop.