Stokbrood gevuld met ham

Ingredienten

Voor een persoon: 
- 1 stokbrood
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- 1 teen geperste knoflook
- 2 eetlepels versie bieslook (fijngesneden) 
- 100 gram Ruyghveen rauwe ham (dun gesneden)

Bereidingswijze

  1. Snijd het stokbrood om de 2 cm in, maar niet helemaal door, zodat het stokbrood in vorm blijft. 
  2. Meng de olie met het citroensap, de knoflook, de bieslook en peper naar smaak. Schep met een lepel de citroen-knoflookolie in de inkepingen. Verdeel de ham over de inkepingen, de ham mag uitsteken. 
  3. Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en vouw dit aan de bovenkant dicht. 
  4. Leg het ingepakte stokbrood aan de rand van de barbecue en rooster het ca. 10 minuten. Draai het brood af en toe om. Verwijder de folie en serveer het brood warm.
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R553668/gevuld-stokbrood-met-ham