Schnitzeltorentje

Ingredienten

Voor 1 persoon:
  • 40 g Ruyghveen schnitzel
  • ¼ appel
  • 2 aardappels
  • 2 theelepels margarine
  • 1 bietje
  • Steekvorm

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels en snijd ze in vieren.
  2. Kook in een pan met een bodem water de aardappels ca. 15 minuten met het deksel op de pan gaar. Schil de appel en snijd deze in stukjes. Kook de appel de laatste 5 minuten met de aardappels mee.
  3. Verhit in een koekenpan de margarine en bak hierin de schnitzel in 4-6 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Rasp het bietje grof. Giet de aardappels af.
  4. Snijd de schnitzel in kleine blokjes.
  5. Bouw met behulp van een steekvorm een torentje van de verschillende ingrediënten
Bron