Pitabroodjes met barbecueworst

Ingredienten

Voor vier personen: 
- 4 Ruyghveen barbecueworsten
- 8 pitabroodjes
- 8 el knoflooksaus
- 1 zakje rauwkost naturel
- ½ bakje cherrytomaatjes gehalveerd
- 100 g feta of saladekaas

Bereidingswijze

1. Verwarm de barbecue voor
2. Rooster de worsten in 10 minuten gaar. Keer ze regelmatig om voor een regelmatige bruine kleur. 
3. Rooster de pitabroodjes 2 minuten op elke kant op de barbecue. Laat de broodjes niet te bruin worden want dan worden ze zo krokant dat ze niet meer te vullen zijn. 
4. Snijd de barbecueworsten in stukjes. 
5. Snijd de pitabroodjes open. 
6. Doe in elk broodje een lepel knoflooksaus, wat rauwkost, cherrytomaatjes en de stukjes worst.
7. Verkruimel er feta overheen. 

Bron: http://www.smulweb.nl/recepten/1413739/Pittige-pitabroodjes-met-barbecueworst