Pasta met spekjes, spinazie en pesto

Ingredienten

Voor vier personen: 
  • 300 g spaghetti
  • 250 g Ruyghveen spekjes
  • 1 prei
  • 95 g groene pesto
  • 600 g spinazie
  • 2 el Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de spekreepjes uit in een koekenpan zonder olie of boter. Was en snijd de prei in dunne halve ringen. Voeg de prei aan de spekjes toe en bak 3 min. mee.
  2. Schep de pesto door het spek-preimengsel. Voeg vervolgens steeds een handvol spinazie toe en laat slinken. Herhaal tot de spinazie op is.
  3. Meng de spaghetti door het pesto-spinaziemengsel en breng op smaak met peper. Schep de spaghetti op de borden en verdeel de geraspte Parmezaanse kaas erover.

Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R665340/pasta-pesto-met-spekjes-en-spinazie?_requestid=5347137