Pasta met broccoli en ham

Ingredienten

Voor vier personen: 

- 350 gr groene tagliatelle

- 1 el olijfolie

- 1 kleine ui in stukjes gehakt

- 350 gr blokjes Ruyghveen ham

- 450 gr broccoliroosjes, kort voorgekookt

- 125 ml crème fraîche

- Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Breng een grote pan met water en een beetje zout aan de kook.
  2. Voeg de pasta toe en kook deze in 8 tot 10 minuten beetgaar.
  3. Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui glazig en zacht.
  4. Roer de hamblokjes erdoor en warm nog even door.
  5. Meng de ui, ham en broccoli met de pasta in de pan.
  6. Meng de crème fraîche er goed door.

Bron: http://allrecipes.nl/recept/4397/groene-pasta-met-broccoli-en-ham.aspx?o_is=Hub_TopRecipe_3