Pasta met broccoli en ham
Ingredienten
Voor vier personen:
- 350 gr groene tagliatelle
- 1 el olijfolie
- 1 kleine ui in stukjes gehakt
- 350 gr blokjes Ruyghveen ham
- 450 gr broccoliroosjes, kort voorgekookt
- 125 ml crème fraîche
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Breng een grote pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Voeg de pasta toe en kook deze in 8 tot 10 minuten beetgaar.
- Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui glazig en zacht.
- Roer de hamblokjes erdoor en warm nog even door.
- Meng de ui, ham en broccoli met de pasta in de pan.
- Meng de crème fraîche er goed door.
Bron: http://allrecipes.nl/recept/4397/groene-pasta-met-broccoli-en-ham.aspx?o_is=Hub_TopRecipe_3