Nacho's met een salsa van worst

Ingredienten

Voor 24 personen:

  • 250 g Ruyghveen gekookte worst
  • 3 kleine lenteuitjes
  • 6 eetlepels tomatenketchup
  • ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin)
  • 1/8 liter zure room
  • ½ theelepel oregano (gedroogde of verse)
  • 100 g kerstomaatjes
  • druppels tabasco (groene)
  • 150 g geraspte kaas (jonge)
  • 24 stuks nacho-chips

Bereidingswijze

  1. Snijd de worst in zeer kleine blokjes van ½ cm, de tomaatjes in partjes en de uitjes in smalle ringen.
  2. Meng stukjes worst met de partjes tomaat, de lente-uiringetjes, de tomatenketchup, de komijn, de oregano en een paar druppels tabasco.
  3. Schep een lepeltje salade met daarop de zure room op de nacho-chips. En leg op elk een plukje geraspte kaas.
Bron