Mexicaanse burgers

Ingredienten

Voor vier personen: 

- 4 Ruyghveen hamburgers
- Red Pepper sauce
- 4 plakjes cheddar
- 4 hamburgerbroodjes
- gemengde sla
- mayonaise
- snufje chilivlokken
- tortillachips

Bereidingswijze

1. Meng de komkommerblokjes, stukjes tomaat, stukjes avocado, koriander, stukjes paprika, het limoensap en de bosuitjes door elkaar.
2. Zet de salsa in de koelkast tot je het gaat gebruiken. 
3. Smeer beide kanten van de hamburgers in met Red Pepper sauce en bestrooi met een snufje zwarte peper. 
4. Grill de burgers op de barbecue en leg er op het laatst plakjes cheddar op. 
5. Grill de broodjes even kort op de barbecue. 
6. Smeer op de onderste helft van het broodje een lik mayonaise en op de bovenkant de Red Pepper sauce. 
7. Leg wat sla en tortillachips op de onderkant van het broodje. 
8. Leg de burger erop en schep de frisse salsa erover.
9. Bovenkant van het broodje erop en smullen maar!

Bron