Fusilli met rauwe ham, spinazie en champignons

Ingredienten

Voor vier personen: 

  • 300 gram fusilli
  • 250 gram champignons
  • 3 el olijfolie
  • 450 gram verse spinazie
  • 150 gram kruidenroomkaas
  • 150 gram Ruyghveen Coburgerham

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 2 el olie in een hapjes pan en bak de champignons op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het overtollige vocht af en voeg de spinazie toe aan de champignons. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 2 min.
  3. Snijd de ham in reepjes. Meng de pasta door het champignon-spinaziemengsel. Voeg de ham toe en serveer direct.