Farfalle met saucijs en prei

Ingredienten

Voor vier personen: 
- 20 g Italiaanse kruiden (vers)
- 4 Ruyghveen saucijzen 
- 2 el olijfolie
- 300 g farfalle (vlinderpasta) 
- 300 g gesneden prei
- 400 g cherrytomaten
- 100 g sla melange

Bereidingswijze

  1. Snijd de Italiaanse kruiden fijn. Snijd de worst in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de worst met de kruiden 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de prei toe aan de worst en bak 2 min mee. Voeg de cherrytomaten toe en verwarm nog 5 min. op laag vuur. Schep de veldsla door de saus. Serveer met de pasta.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1038448/farfalle-met-saucijs-en-prei