Fajita's

Ingredienten

Voor vier personen: 
- 4 eetlepels zure room
- 4 grote tortilla's
- 0.5 limoen
- een snufje cayennepeper
- 2 rijpe avocado's
- 1 rode ui
- 3 paprika's (rood, geel en groen)
- 700 gram Ruyghveen gekruide varkensreepjes
- een scheut olijfolie
- een snufje zout
- enkele takjes koriander

Bereidingswijze

1. Verwijder de zaadlijsten van de paprika's en snijd de paprika's in reepjes. 
2. Schil de rode ui en snijd deze in dunne halve ringetjes.
3. Snijd de rijpe avocado's doormidden, verwijder de pit en verzamel het vruchtvlees in een kom. 
4. Pers de limoen uit boven het vruchtvlees en prak het vruchtvlees fijn met een vork. 
5. Schenk er een scheutje olijfolie bij en voeg een snufje zout en cayennepeper toe. 
6. Hak wat korianderblaadjes fijn en vermeng deze met het avocado mengsel. Je hebt nu guacamole gemaakt.
7. Bak de vleesreepjes in een scheutje olijfolie in een gloeiend hete pan.
8. Na twee minuten voeg je de stukjes paprika en uienringetjes toe. Laat nog een paar minuten stoven totdat het vlees gaar is. 
9. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
10. Schep een portie gebakken vlees + groenten op een verwarmde tortilla en schep de guacamole en een lepel zure room er bovenop. 
11. Rol de tortilla voorzichtig dicht en smakelijk eten!

Bron: https://www.google.nl/search?q=fajita+varkensvlees&rlz=1C1AVNC_enNL562NL563&oq=fajita+varkensvlees&a...