Dubbele capreseburger

Ingredienten

Voor vier personen: 

- 4 tomaten
- 250 gr. mozzarella
- 8 Ruyghveen hamburgers
- 4 ciabatta broodjes (vers)
- 2 el olijfolie
- 75 gr. rucola
- 15 gr. basilicum

Bereidingswijze

  1. Maak de barbecue of grill aan. 
  2. Snijd de tomaten in plakken en gril deze 2 min. Keer halverwege om. 
  3. Halveer de ciabatta’s en rooster ze 2 min. met de snijkant naar beneden op de barbecue. Besprenkel de geroosterde snijkanten van het brood met de olijfolie.
  4. Gril de Ruyghveen hamburgers in +/- 6 min. gaar. Keer regelmatig.
  5. Verdeel de rucola over de onderste helften van de broodjes. Beleg met een burger, 2 plakken tomaat, 2 plakken mozzarella en wat basilicumblaadjes. Maak zo nog een ‘laag’. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Steek er eventueel een tapasprikker in.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R726336/dubbele-capreseburger