Champignons gevuld met roomkaas en ham
Ingredienten
Voor 8 personen:- 8 champignons
- 75 gram kruidenroomkaas
- 100 gram gekookte Ruyghveen ham in kleine stukjes gesneden
- fijngehakte peterselie
- geraspte belegen kaas
- bouillonblokje
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Zet water op en doe er het bouillonblokje in.
- Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit.
- Meng de blokjes Ruyghveen gekookte ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.
- Vul de champignons met de ham-massa
- Zet de champignons in een ovenschaal en giet er een laagje bouillon overheen zodat de champignons niet droog worden.
- Bestrooi de champignons met de geraspte kaas en zet ze in het midden van de oven.
- Bak de champignons ongeveer 20 minuten tot ze goudbruin zijn.
- Garneer de champignons met een blaadje peterselie.