Broodje braadworst
Ingredienten
Voor vier personen:- 4 meergranen pistolets
- 2 el olijfolie
- 4 Ruyghveen braadworsten
- ½ zak zuurkool naturel (a 500 g)
- 8 plakken Ruyghveen bacon
- Mosterd
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de Ruyghveen braadworsten in 13 min. gaar. Bak de laatste 3 minuten de Ruyghveen bacon mee in dezelfde pan.
- Verwarm de zuurkool in een pan op middelhoog vuur 5 min. Laat deze na het verwarmen uitlekken in een vergiet.
- Snijd de pistolets net niet helemaal doormidden en besmeer de helften royaal met mosterd. Beleg met 2 plakjes bacon, de warme zuurkool en een worst.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R626160/broodje-braadworst