Broodje braadworst

Ingredienten

Voor vier personen: 

  • 4 meergranen pistolets
  • 2 el olijfolie
  • 4 Ruyghveen braadworsten
  • ½ zak zuurkool naturel (a 500 g)
  • 8 plakken Ruyghveen bacon
  • Mosterd

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de Ruyghveen braadworsten in 13 min. gaar. Bak de laatste 3 minuten de Ruyghveen bacon mee in dezelfde pan.
  2. Verwarm de zuurkool in een pan op middelhoog vuur 5 min. Laat deze na het verwarmen uitlekken in een vergiet. 
  3. Snijd de pistolets net niet helemaal doormidden en besmeer de helften royaal met mosterd. Beleg met 2 plakjes bacon, de warme zuurkool en een worst.

Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R626160/broodje-braadworst