Broodje barbecueworst met ei

Ingredienten

Voor vier personen: 
  • 4 Ruyghveen barbecueworsten
  • 100 gram Ruyghveen bacon
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 eieren 
  • 2 trostomaten
  • 4 bruine bollen
  • 12 blaadjes sla
  • 4 plakjes cheddarkaas

Bereidingswijze

  • Steek de barbecue aan
  • Gril de worsten in 10 minuten gaar.
  • Schuif de worsten naar een koelere kant van de barbecue en gril de bacon in 4 minuten krokant. Neem de bacon en de worstjes van de barbecue.
  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak 4 eieren. 
  • Snijd de tomaten in schijfjes.
  • Snijd de broodjes open en beleg ze met sla, tomaat en kaas.
  • Halveer de barbecueworsten en leg ze met het ei en de bacon op de broodjes.
Bron