In de kookpot

Foto_Verkrijgbaarheid_3

verkrijgbaarheid

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen. Ze gaan heel ver om u te laten genieten van de lekkerste varkenshaasjes, biefstukken of schnitzels. “We zitten in principe immers elke dag bij u aan de eettafel”.

vlees met
peelkarakter

Foto_vleesmetpeelkarakter_2

Als Ruyghveen geloven wij in het optimaal genieten van een heerlijk stuk vlees uit de Peel. Wij garanderen smaak en kwaliteit, omdat wij als lokale en gepassioneerde slager, slachter en veehouders verbindingen leggen en nauw samenwerken.

peelverhalen

SKOO20160429-4356

Ruig, ongerept en karakteristiek; dat is de Peel. Een authentiek natuurgebied waar vroeger hard werd gewerkt en u tegenwoordig geniet van uw rust.

onze worstmakers

Foto_onzeworstmakers

Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. 'Gewoon goed', zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.