Bij de borrel

Alles voor op jouw borrelplank,
vers uit onze worstmakerij

Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. “Gewoon goed” zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.

Een goed product komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daar is een gedegen basis voor nodig; vakkennis, ervaring, verstand van smaak, aandacht voor een goed product en kwaliteitsvlees in de basis.

Een knakworst die knakt. Een gehaktballetje dat lekker hapt, een worst met een de krachtige grillsmaak van vroeger. Dat krijg je als je bij onze vakmensen op de borrel komt, en dát is wat wij graag delen met onze omgeving. Vlees met Peelkarakter is niet zomaar lekker, maar écht lekker.

Path 32
Foto_Verkrijgbaarheid_2

Zet je tanden in een goed product, en deel ons verhaal met jouw vrienden.

Kwaliteit van onze worstmakers op jouw borrelplank

shutterstock_1375130084

borrelballetjes

Voor
de echte
liefhebber!

Voor de echte liefhebber!

Onze borrelballetjes worden met de hand gedraaid in onze ambachtelijke worstmakerij en dat proef je! Met smakelijke borrelballetjes sla je nooit de plank mis. Hoeveel balletjes
krijg jij tegelijkertijd op één prikkertje?

Favoriet
van onze
worstmakers!

Favoriet van onze worstmakers!

Onze grillworst wordt met alle liefde gemaakt door onze worstmakers en is niet voor niets favoriet!
De heerlijke grillsmaak en milde kruiding maakt deze topper een onmisbaar onderdeel van jouw borrelplank. Uiteraard is onze grillworst ook lekker om 'gewoon' uit het vuistje te eten!

PLU 447 - Grillworst I.I-178

Borrel grillworst

shutterstock_496897315

borrel ribvingers

om je vingers
bij af te likken!

om je vingers bij af te likken!

Heerlijk dooraderd vlees vol van smaak! Met onze ribvingers op borrelplank verras je jouw borrelgenoten!

ambacht van
onze worstmakers

ambacht van onze worstmakers

Turfsteken heeft, net als het maken van droogworsten, heel wat voeten in de aarde. Waar onze voorouders in de Peel aan de slag gingen met afgraven, uitmeten en steken, houden wij ons continue bezig met de kwaliteit en smaak van onze worsten. Een ding hebben we met het verleden gemeen; zowel de turf als onze worsten moeten lang en onder ideale omstandigheden drogen, om een perfect kwaliteitsproduct te creëren.

Onze turfstekers droogworsten zijn verkrijgbaar per 7 stuks in onze 'Turfstekers kist'.

droge worst 1

turfstekers droogworsten

SKOO20170515-8661

turfstekers cervelaat

Voor
de echte
liefhebber!

Voor de echte liefhebber!

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.

onze worstmakers

Foto_onzeworstmakers

Als wij met onze worstmakers praten, vinden zij het niet meer dan vanzelfsprekend dat zij een goed product maken. Dat zit in ons karakter. Wij komen uit de Peel. 'Gewoon goed', zullen ze zeggen. Maar zo vanzelfsprekend is dat natuurlijk niet.

vers vlees

Foto_versvlees

Onze boeren en slagers zorgen er samen voor dat het pure vlees uit de Peel op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot karakteristieke producten. Ze werken allemaal hard, maar verliezen daarbij de aandacht voor het dier en het product niet uit het oog.

Verkrijgbaarheid

SKOO20160502-4946

Onze slagers zijn geen gewone slagers. De meeste van onze verkooppunten bestaan al generaties lang en dus weten onze slagers als geen ander hoe belangrijk het is om écht goed vlees te verkopen.