Vers

Onze slagers verwerken het Ruyghveen vlees van varkens en runderen uit de Peel tot heerlijke verse Ruyghveenproducten zoals schnitzels, biefstuk, gehakt, karbonade, entrecote, poulet en speklappen. Het verse vlees dat u in de vitrines ziet liggen is afkomstig van boeren uit onze regio, geslacht op kleinschalige wijze en bij onze slagers in eigen huis verwerkt. Van dit vlees kunnen onze slagers de kwaliteit bewaken. Ook vertellen ze u graag wat de afkomst is. Het verse vlees van Ruyghveen heeft Peelkarakter, smaak én een verhaal.

Vlees waar wij groots op zijn!

Nieuw in ons assortiment! Groot vlees van Ruyghveen is speciaal ontwikkeld voor de barbecuefanaat en de liefhebber van low and slow bereiding! Geef deze indrukwekkende stukken vlees rust en aandacht en geniet samen met je vrienden van vlees waar wij groots op zijn!

Low and Slow
De Peel bewijst dat rustig en ruig, pracht en puurheid heel goed samengaan. Een stukje Nederland met een woeste, maar prachtige authentieke aanblik. Een karakteristiek, rauw gebied in een eerlijke en pure omgeving. Van de lage veenvlaktes tot aan de uitgestrekte heidevelden - op de peel gaan wij voor Low and Slow! 

Daar hoort natuurlijk een bijpassend stuk vlees bij! Ruyghveen ‘Groot Vlees’ kenmerkt zich door zijn prachtige maar woeste karakter. Dit resulteerd in goed vlees met een krachtige smaak en ongelofelijk lekkere malsheid. Want een harde werker die na een lange dag voldaan op de bank ploft, moet kunnen genieten van een mooi stuk vlees van kwaliteit, met de stevige ‘boerensmaak’ van vroeger. Vlees waar wij groots op zijn!